Trøbbel i den internasjonale leiren

8 kommentarer om “Trøbbel i den internasjonale leiren”

 1. Det skal ikke studenter og internasjonale miljøer til, for å få slike problemer. Åpent landskap på kontoret holder det. Her er det det å ikke få være med på kaffepausen som lager knuter i magen.

  1. Det er et internasjonalt fenomen som oppstår så fort det er mer enn to mennesker til stede. Det er bare så alt for menneskelig å ønske å bli inkludert og akseptert.

 2. Likte dette. Paralleller til sosialantropologipensum: Plikten til å tilby, til å ta i mot og til å gjengjelde. Veldig relasjonsbyggende fenomen. Å ikke tilby kan tydes som at du ikke ønker å bygge en mellommennekelighet, en fiendtlig handling.

  Obs. Problemet med å bli tilbudt er at man må si ja en gang i blant. Ellers kan det være en selv som svekker relasjonene.

  (ikke tenk for mye på det for da begynner du å delta i de lokale fylleslagene før du vet ordet av det 😉

   1. Du skriver godt om et viktig tema, Kari. Det er lett å undervurdere viktigheten av å bli spurt, samtidig godt å ha noen man kan vise sårbarheten sin til, Behovet for å høre til og for å bli medregnet, er grunnleggende, men lett å glemme at der gjelder andre også, ikke bare oss selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s