Å svømme med haier

10 kommentarer om “Å svømme med haier”

  1. Jeg ser at det er mange gode argumenter for det. Akkurat som veldig mange av de andre turistaktivitetene som benytter seg av / utnytter ville dyr for å tjene penger. Jeg velger allikevel å tro at de har tatt med etikk i regnestykket. Jeg vet for eksempel at de ikke mater haiene eller rører dem på noe vis. Men jeg har egentlig ingen problemer med å skjønne motstanden din. De har det nok best når de får være i fred.

 1. Så spennende! Jeg hadde vært driitnervøs, men det hørtes jo kult ut! Ser ut som du koser deg masse 🙂

 2. Fint at dere ikke mater 🙂
  Økoturisme ser ut til å hahar mange bra sider i forhold til å bekytte arter, men av en eller annen grunn «føler» jeg at det er noe galt med det, underlig.. Uansett tror jeg man kan ta en pragmatisk holdning om at det har flest positive virkninger.
  Kanskje det bare er pietismen som slår inn, er mest vant med å ragge rundt på bøljan blå som transport eller matauk 🙂

 3. Jeg er også egentlig en sånn der anti-bur og mating-dykker, men samtidig så…ehem…er jeg jo ikke helt overbevist om at jeg ville blitt veldig happy over å se hvithai _uten_ bur heller. Og jeg _vet_ at jeg himla gjerne vil se dem, bare for å få et ordentlig inntrykk av størrelse og egenskaper.

  Hvis burdykkinga trigget lysten til å forsøke seg på mer dykking anbefaler jeg Sodwana og Aliwal! Særlig Sodwana. Fantastiske rev og også med en hel del hai. Uten bur. 😉

 4. Det kan man jo alltids ta, og Sør-Afrika er ganske så rimelige og tilbyr bra dykking! Jeg tror du kan få Open Water-sertifikat for under ZAR 2000, enkelte steder.

 5. Tilbaketråkk: Å hoppe i det | Afrikari

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s