Pakking

12 kommentarer om “Pakking”

  1. Oi. Det vet jeg egentlig ikke. Regner med at det er en som vi får tilgang på. Hver gang jeg tror at jeg nesten har oversikt, så blir jeg overbevist om at, nei, det har jeg ikke.

   1. Det vi opplevde er at det er liten, eller ingen vits i å kjøpe nye ting i Norge. ALT er mye billigere der nede. Klær, sko, hygiene osv osv.

    Dersom du ikke har tilgang på egen vaskemaskin er du avhengig av bruk av vaskeri. Det er billig, men det er ingen som vasker i varmt vann og klærne blir liksom aldri helt rene.

    Anbefaler derfor begrenset med klær med og at du kjøper nytt der nede.

    Husk at det blir kaldt i løpet av perioden din. Vinter der nede kan være ned mot 5 grader og det BLÅSER hele tiden, virker det som. Husene er heller ikke spesielt godt isolert. Varme klær får du også kjøpt der nede. 😉

    Oppsummert: Ta med deg bare det du absolutt MÅ ha fra dag en. Alt annet skaffer du deg i løpet av tiden. Jeg vet ikke om du skal bo fast et sted, eller reise rundt, men regelen er den samme uansett.

    Når du reiser hjem igjen lar du hushjelp, ryddergutter og andre ansatte få det du ikke trenger å ha med deg. (Alle har ansatte.)

 1. Heisann. Jeg har fartet rundt i Øst Afrika i årevis med sekk på ryggen med kun det helt nødvendige av klær. Husk at du får kjøpt det meste av hva du trenger også utenfor allfarvei og det er MULIG å vaske klær også 😉
  Ørepropper er hva jeg alltid har med meg. Lydnivået er på et helt annet nivå i Afrika enn her. Og headsets (opptil flere) er fint å ha slik at du kan stenge ute verden og slippe inn musikk! Headsettene har en tendens til å bli slitt, tråkket på eller bare forsvinner, derfor flere. Ha en riktig god tur. Det er bare å spørre om du trenger flere råd….. 🙂

  1. Det er sant det, det meste går det an å kjøpe. Jeg lærte en regle av foreldrene mine for lenge siden, jeg husker ikke hvem av dem, om at alt man trengte å ta med på tur var de tre P’er: pass, penger og pilletter (eller billetter om du vil).

 2. Ta med et par bilder av kjente og kjære, ta med medisiner du ikke har lyst til å spørre etter på et utenlandsk apotek! knekkebrød og brunost. Et par pakker toro suppe?…en boks leverpostei…knekkebrød…. Knekkebrød,brunost 🙂 God tur! Lykke til!

  1. Mye av det hørtes slett ikke dumt ut. Men jeg kan ikke komme på hvilke medisiner jeg skulle få bruk for, så det får stå sin prøve. Er det så at det er dårlig med knekkebrød i Taiwan?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s