Likt og ulikt?

8 kommentarer om “Likt og ulikt?”

 1. Landet du skal til er et merkelig ett, men jammen er jeg misunnelig på deg som skal. Selv var jeg der i 3 måneder og har hatt et verkende ønske om å reise tilbake siden.

  Det er nok en gang sånn at kulturene fremdeles er ganske skilt der nede. Du vil nok få flere bemerkninger som «Dit kan ikke du gå./Det kan ikke du sitte./Disse må du passe deg for.» osv osv. Noe av det er det verdt å høre på, spesielt når det er snakk om områder med mye kriminalitet, men andre ting kan du ignorere, som hvor du «bør» sitte på toget.

  Port Elizabeth er forresten et nydelig sted! Bare å glede seg!

  1. Hvilke land er det som ikke er merkelige? Men, ja jeg gleder meg masse, når jeg da ikke er voldsomt frustrert over visumsøknader o.l.
   Jeg blir jo veldig nysgjerrig. Tre måneder på loffen eller studier eller noe annet?
   Og takk for det gode rådet: gode råd skal heretter møtes med en klype salt og nye steder og mennesker med en passe dose naivitet. 🙂

   1. Jeg var 3 måneder på feltkurs organisert gjennom universitetet i Bergen. Fikk sjansen til å reise litt rundt langs østkysten i løpet av oppholder, men i hovedsak var vi i Cape Town.

 2. Det er veldig viktig at leiligheten er ren til eksamen! 😉

  Merkelig skjema sett ut fra norske øyne. Tenker du har mange spennende opplevelser og mye læring på flere nivå foran deg. Nesten litt misunnelig. Jeg har blitt for gammel og satt for slike eventyr.

  1. Hei Jenny, og velkommen hit 🙂 Jeg tror også at jeg har mange spennende opplevelser foran meg, og gleder meg til det. Når det kommer til det å være for gammel og satt, så tror jeg ikke nødvendigvis at alder eller satthet er en hindring, men at det kanskje er flere ting som må klaffe. (?)

   1. Takk! Joda, men det handler jo på en måte om å kvitte seg med en del de forpliktelsene man har, og jo eldre man blir, jo flere blir det ofte av dem, og plustselig sitter man der.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s